Translate

dijous, 16 d’agost del 2012

La carn més saludable i equilibrada per la vostra dieta


A la nostra botiga podeu trobar  carn de porc rica en Omega3 ,del escorxador:
http://www.gruproma.com/ca/romega-3, amb ella elaborem la botifarra crua i també podeu trobar llom i costella. Aquí teniu les propietats.

L'enriquiment més natural per a una dieta equilibrada
Consumir greixos saludables és imprescindible per a l'organisme. L'Omega 3 es troba dins el grup d'aquests greixos i és recomanable per a tothom, i especialment indispensable durant l'embaràs, la lactància i la primera infància.
Però els àcids grassos Omega 3 estan dins el grup dels anomenats “essencials” i això vol dir que el propi cos no els produeix, per tant s'han d'obtenir a través de la dieta. Una alimentació rica amb Omega 3 ajuda a mantenir el cos sa, intervé en les funcions fisiològiques dels nostres teixits, regula la pressió arterial, preveu malalties cardiovascular i és vital per al correcte desenvolupament neuronal i ocular dels bebès.
Tots els nostres productes rOmega 3 estan enriquits de forma natural amb pinsos d'origen vegetal amb un alt contingut de llavors riques en Omega 3. No s'afegeix cap additiu ni es modifica artificialment la composició de la carn de porc. Contenen fins a 5 vegades més d'Omega 3 que en un porc blanc alimentat de forma habitual i és una carn molt saludable i nutritiva ideal en una dieta equilibrada.
El Porc Omega 3 de Roma està certificat per prestigioses entitats internacionals com
l'associació francesa Bleu-Blanc-Coeur.
Si t'agrada cuidar-te i menjar bé, coneix la nostra variada línia de productes rOMega 3.