Translate

dilluns, 30 de juliol del 2012

Beneficis de la llet de cabra


Beneficis de la llet de cabra

Anti- estrés -La llet de cabra millora els síndromes relacionats amb  el estrés com l’insomni, l’indigestió, la migranya  i els èczemes a la pell. Això es degut a las característiques mèdiques i nutricionals dels àcids grassos de cadena curta i mitjana de la llet de cabra.

Anti- colesterol. El consum de la llet de cabra redueix el colesterol total i la fracció LDL gracies als aminoàcids de cadena mitjan (caproico, caprílico, cáprico).

Aliment nutritiu i saludable. La llet de cabra està considerada un aliment funcional, ja que proporciona salut. La gran digestibilitat de la llet de cabra es deu a la seva natural homogeneïtzació dels glòbuls de grassa, que son petits i tenen una superfície gran perquè siguin degradats per les enzimes de forma més fàcil que en altres llets.

Alternativa a la llet de vaca. La llet de cabra es l’alternativa a la llet de vaca, per aquelles persones amb trastorns digestius, problemes d’úlceres d’estomac,colitis, afeccions al fetge i a la vesícula biliar. La llet de cabra es una llet quasi alcalina (té un PH de 6,7) i d’alta digestibilitat.